Nemrég fedeztem fel egy anyajegyet, ami eddig elvileg nemvolt rajtam. És 3-4 nap alatt nőtt. és elég furcsa, szóval elfogunk menni hétfőn orvoshoz vele. Ugye nem lesz belőle semmi baj? Nagyon félek. Sürgős!
Hogy zajlik le az egész dolog, a vizsgálás, meg a kivágás? Ugye nem fáj? És, ugye elküldik szövettanra, és ha esetleg rosszindulatú lenne, akkor ugye már nem lehet bajom, hiszen kivágták.???
Nagyon nagyon félek:(:(
Ja, és honnan lehet tudni, hogy még nem késő?
Mert én igazából attól félek, hogy nehogy valami komoly baj legyen velem:(
09:08-as!
Az nem is rengeteg, nekem 200 fölött van az anyajegyeim száma! :D
Válasz: nekem is nőtt magától anyajegyem, és semmi bajom nem lett. Nem biztos, hogy kivágják, hacsak nem kiálló és zavaró, mert mindenbe bele akad.
hát nekem olyan helyen van, ahol nem éri a nap.
Hát egy kis pontban van olyan ami kiáll, és körülötte csak a bőröm piros, szóval nőtt
és igen azt gondolom hogy maga az eltávolítás nem fáj, attól félek, nehogy roszindulatú legyen, vagy túl késő..
nem akarom hogy elrákosodjon.:'(
nekem is rengeteg van és nekem még kis piros pöttyök is vannak
majd írd le hogy mit csináltak mert én is el akarok menni ilyenre
jolvan leírom. de kis piros pötyeim nekemis vannak, meg anyumnak is.. az nem para elvileg.
jajjistenem csak nehogy késő legyen elmenni..:(
ne parázz!!!
nekem is nőnek az anyajegyeim még mindig,mégis itt vagyok:D
nekem van egy kis pont ami sötét, és körülötte a bőröm piros, és szabálytalan.
összesen 9 mm az egész
szia! ne izgulj, ha csak nemrég vetted észre, akkor még semmi nem késő!
nekem a hátamon volt születésem óta egy hatalmas kiálló sötétbarna anyajegyem, ami 2 éve kezdett feketedni és nőni...
nem mertem vele elmenni, aztán már a családom megfogott és elrángatott!:)
kaptam időpontot, megnézték, aztán egyik reggel bementem a műtőbe, és 10 perc mulva már a saját lábamon távoztam
(csak egy kicsit egyél igyál előtte, mert én nem tettem és az érzéstelenítőtől leesett a vérnyomásom.)
szóval már több éve ott volt és nincs semmi bajom szerencsére.
a vállamon az év elején kezdett el nőni egy, ami csak kis barna folt volt. majd elkezdett kinőni a bőrömön és egyszer véletlenül belekaptam és ömlött belőle a vér. nagyon megijedtem elmentem dokihoz, és mondta, hogy szerencsére semmi baj, azért beutalt sebészetre. elmentem, és ott azt mondta a doki, hogy ha nem lenne muszáj ő ezt még nem bántaná, hacsak nagyon nem zavar.
mondta nekem hogy ha bármi bajom van vele, nyugodtan mennyek vele vissza, pedig nekem is az volt, hogy kiállt és körülötte pirosas volt.
nemsokára fel kell hívnom mert visszarendelt egy kontrollra fél évre rá. mondjuk azóta nőtt, de nem fáj, nem akadtam azóta bele, majd meglátjuk mi lesz.
szóval ne félj, ha csak most fedezted fel, az nem lehet vészes.
sok szerencsét, és írj majd h mi volt a dokinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!