Dolgozik valaki innen kórházban?
Figyelt kérdés
kérdésem lenne!2013. jan. 16. 19:14
11/15 A kérdező kommentje:
ja... engem elsőkörben Magyarország, leginkább Budapest érdekelne :)
2013. jan. 17. 16:27
12/15 anonim válasza:
Annak idején anyukád által voltál bent. De akkor már ott ismernek,te is ismersz embereket, menj be oda és érdeklődj!
13/15 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy akikkel jóba voltam mind körbe kérdeztem, de szétszéledtek. van aki villamsovezető lett, van aki anyuka, ki külföld ki vidék...
2013. jan. 17. 19:46
14/15 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire élhetetlen, az állásinterjúra ne menjen el helyetted valaki!? Menj be abba a kórházba ahol voltál, ha meg voltak elégedve a munkáddal, akkor jó esélyed van hogy vissza vesznek, ha van hely.
15/15 A kérdező kommentje:
ELMENTEM igen elmentem oda és ott jelenleg nincs felvétel, épp ezért vettem fel a kapcsolatot az ottani ismerősökkel akik már mind másutt vannak. -.-" ezért gondolta esetleg itt segít valaki, hogy hol keresnek stb.
2013. jan. 17. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!