Dolgozik valaki innen kórházban?
Figyelt kérdés
kérdésem lenne!2013. jan. 16. 19:14
1/15 anonim válasza:
Minden kórházban minden másképp működik, de kérdezz! :)
2/15 anonim válasza:
Feleségem ott dolgozik, kérdezz.
4/15 A kérdező kommentje:
Nálatok hogy vannak a beteghordók? Mármint a felvétel. Kiírják neten a pályázatot, vagy be kell menni valakihez, vagy az ilyen "belsős" munka?
2013. jan. 16. 20:20
5/15 anonim válasza:
Nincs kiírva, csak ha dolgozik ismerősöd és ő bepattint. :)
6/15 anonim válasza:
Nálunk be lehet sétálni, adnak jelentkezési lapot. Ha van munka es nem vagy teljesen sötét akkor jo esélyed van hogy fel is vesznek.
7/15 A kérdező kommentje:
nincs ismerősöm sajnos de régen csináltam ezt...
2013. jan. 16. 23:10
8/15 anonim válasza:
Nálunk is általában ismerős alapon megy,de beadhatsz jelentkezést az intézet személyzeti, gazdasági vezetőjéhez, pláne ha már csináltál ilyet egy próbát megér.
És idősek otthonában is próbálkozhatsz ilyennel.
9/15 A kérdező kommentje:
És itt a válaszolók közül ki melyik kórházban van?
Annak idején anyukám által voltam bent, de ő sajnos már nincs, így magamra maradtam ezügyben is.
2013. jan. 17. 13:09
10/15 anonim válasza:
Ealing Hospital NHS Trust, London
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!