Mellkasröntgen és ultrahangvizsgálatot lehet -e 1 napon végezni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 11:26
2/9 anonim válasza:
persze, hogy lehet. miért is ne lehetne??
3/9 A kérdező kommentje:
Én a sugárdózis miatt gondoltam hogy nem lehet.vagy az ultrahang az nem jár sugárzással
2013. jan. 13. 12:30
4/9 anonim válasza:
Az ultrahang nem jár semmi sugárzással... És ha járna is, akkor is lehetne egy napon a kettőt.
Szerdán voltam MR vizsgálaton és volt olyan beteg akinek délelőtt 2x csináltak CT vizsgálatot. Csak, hogy érzékeltessem a sugárdózist: egy CT vizsgálat-> kábé 400 mellkasröntgennek felel meg. És ez 4 órán belül kétszer...
5/9 anonim válasza:
olvass utána, hogy mennyi sugarat bocsát ki a röntgen, pláne ezek a maiak.
6/9 anonim válasza:
Tudod egy kicsit hiteltelen, ha olyan akar kioktatni, aki a legalapvetőbb helyesírási szabályokat sem ismeri/alkalmazza...(És mint rákbeteg sokkal több dologgal tisztában vagyok, mit hinnéd...)
7/9 anonim válasza:
Ha ezt nekem írtad, akkor el vagy tévedve. :)
Ugyanis én nem neked írtam, hogy olvass utána, hanem a kérdezőnek. A helyesírásommal pedig semmi gond nincs, csak gyorsabb ha nem nyomok shiftet a mondat elején :)
8/9 anonim válasza:
Azt hittem nekem írtad. Elnézést. Bár az is gond, ha nem nyomsz shift-et és a vesszőkkel is takarékoskodsz... :) Ezek is helyesírási problémák, ha lustaságból, ha tudatlanságból fakadnak.
9/9 anonim válasza:
ne elemezzük már a helyesírásomat, ha kérhetem. de a kedvedért megnéztem, semmi gond a vesszőkkel sem. :D inkább a gyógyulásodra koncentrálj! Valszeg az fontosabb, mint a vesszőim meg a shif-jeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!