Hogy működik a mellkasröntgen?
Nemsoká kivizsgálásra megyek, kitalálta a doktornő, hogy kell, mert lehet, hogy asztmás vagyok. Nem probléma, hogy 15 évemben egy arra utaló tünet nem jött elő, nővérem és húgom is asztmás, most hátha rám is rám bizonyítják...
A lényeg, hogy - bár azt olvastam, a mellkasröntgen az asztmát nem mutatja ki - az is a kivizsgálás része. Nekem még nem volt, csak koponyaröntgenem. Ez hogy működik? Az igazság az, hogy átlagos tizenöt éves kamaszlány vagyok, de az elég szégyenlős fajtából. Melltartó sem maradhat? (Persze, tudom, hogy orvos, sőt senki - persze, nem úgy senki... - előtt nem kell szégyenlősnek lenni, de ilyen vagyok, sajnos. Egyébként, ha nem, az sem tragédia, sokan túlélték, én is elfogadom, nem hisztizek, vagy ellenkezek, de jobb szeretnék lélekben felkészülni.)
Köszi!
Semmi sem maradhat rajtad, mivel a fémcsatok és akár egy vastagabb varrás is meglátszódhat a felvételen. a nyakláncot is tanácsos levenni. Egy röntgengép elé kell állnod, kihúzni magad, nagy levegőt venni és már kész is van.
Senki sem fog bámulni, emiatt ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!