Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bele mentem fejjel az üveg...

Bele mentem fejjel az üveg ajtóba és fáj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Vannak sebek de szerintem nem olyan mélyek hogy varrni kelljen. Már nem vérzik de fáj kb 4 órája. Mit csináljak vele?

18/F

2013. jan. 12. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült, ha szabad kérdeznem? Ha vérzik állítsd el, ha pedig már nem, vegyél, vagy ha van otthon kenegesd sebre való krémmel.
2013. jan. 12. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Összetört az üveg? Lehet, hogy apró szilánk került valamelyik sebbe.Ki kéne tisztítani. Figyeld,hogy érzel-e szédülést,hányingert! Az egész fejed fáj, vagy a sebek? ha az egész, akkor agyrázkódás jele is lehet.

Csak megnézetném orvossal!

2013. jan. 12. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ami fontos a sebet fertőtleniteni kell.

Steril gézt rá,leragasztani.Nem kell sebet kenegetni semmivel.Autós mentődoboz gondolom elérhető,abban vannak

dolgok .

2013. jan. 12. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Barátnőm meglökött én meg nem oda figyeltem. És összetört.

Csak a sebek fájnak de azok eléggé. Ma már nem megyek orvoshoz, talán majd holnap

2013. jan. 12. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!