Üveglécet, hol lehet venni, mert nem nagyon találok sehol, csak kész ajtóba ablakba dobja ki a google. Esetleg valamelyik nagy áruházba árulhatnak ilyet?
Üvegezett fa vitrin doboz
1. Üvegbeszegező lécet a barkácsboltokban lehet kapni.
2. Lehet a neten keresgélni, de nem érdemes mert a boltban más szokott lenni az aktuális készlet.
3. Miért nem jó a képkeretléc?
4. Obi, Zatik, Bauhaus,
5. Most vettem észre, hogy feltettél, már egy hasonló kérdést (lehet hogy azt kellet volna fojtatni), akkor nem üveglécet írtam, hanem üvegcsúszólécet.
6. Úgy veszem észre a leírásodból, hogy egy lepkét akarsz felszúrni gombostűvel, parafa dugóra, majd vitrindobozba akarod rakni.
7. én úgy készíteném, hogy vennék (barkácsboltban) egy 5cm X 2cm-es lécet kurpusz (nem keretet) csinálnék a kívánt méretre, így 5cm van a két sík között. Ezután az elejére szilikonnal 3mm-es síküveget (üvegesnél kapható), ragasztanék. A hátuljára szögezheted, a fent írt lapot.
Ötletek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!