Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyfolytában szédülök és...

Egyfolytában szédülök és fáradékony vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még csak 16 éves vagyok (lány).A velem egykorúak nagyon aktívak és állandóan bulizni járnak..Én viszont nagyon kedvtelen,fáradékony lettem az elmúlt időszakban..Folyamatosan szédülök,nincs étvágyam(nem vagyok anorexiás meg ilyenek,sőt attól a test alkattól messze állok)..,nem tudom mit tegyek..teljesen le vagyok gyengülve..segítsetek mit tegyek,mi lehet a bajom? Esetleg el kéne mennem orvoshoz? Vagy van erre valami gyógymód?
2013. jan. 9. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy általános vérkép nem ártana, a rendszeresen menstruáló lányok között gyakori a vérszegénység, ugyanis a menstruációval elveszett sok vasat nem pótolják. Ha elmész a háziorvoshoz, biztosan beutal egy laborba. Lehet, hogy egy téli kimerülésed is van, szedj multivitamint, és egyél sok narancsot, mandanrint, almát,(azért ezeket mondtam, mert ezeknek van most szezonja).
2013. jan. 9. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló mindent leírt, teljesen ezt gondolom én is, egy vérvétel mindenképpen kellene.
2013. márc. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!