Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Törés, zúzódás vagy valami más?

Törés, zúzódás vagy valami más?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kissé hipochonder kérdés...

Elég bizonytalan vagyok a dologban, mert már egy hónapja, hogy a műhelyben rávágtam 1-2 dologra, utána fájt/érzékeny volt, de azért nem túlzottan úgyhogy nem foglalkoztam vele.

És csak most vettem észre, hogy a kézfejemen a hüvelykujjammal szemben lévő oldalon a csontra? mellé? nőtt egy kemény göb és ha az alkaromra támaszkodom akkor "zsibbad", olyan mintha nyomna egy ideget..

Amúgy más tünete nincs, tehát nem fáj, még edzés közben sem!

Azért írtam ki a kérdést, mert ebben a hónapban nincs időm elmenni orvoshoz, viszont az edzést meg nem szeretném abbahagyni, viszont ha vmi baja van nem akarom szétbarmolni a kezem. :)

Személy szerint nekem még nem tört el csontom, szóval nem tudom milyen az.

Ha netán mással történt már hasonló, leírhatná a tapasztalatait.

Előre is köszi!

2013. jan. 7. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Zúzódásod volt már életed során? Ha igen megtudod állapítani, hogy zúzódás e.

Mellesleg mikor történt ez?

2-3 hétnél nem nagyon kéne, hogy tovább érzékeny legyen. Én nekem mindig valahol vannak amolyan kisebb sérüléseim... /duzzadás stb./ És 2 hétnél nem tartott tovább

2013. jan. 7. 13:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Most van 4 hete durván, zúzódást sem tudom, mert szerintem volt már 1-2, de nem szoktam ilyesmivel orvoshoz menni szóval biztosra nem tudom mondani.

A tünetnél meg a zsibbadás amit írtam kicsit erős megfogalmazás, inkább olyan mintha egyfolytában nyomna egy ideget.

2013. jan. 7. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!