Zúzódás kezelése?
Tegnap elég rendesen ráestem a vállamra, plusz közben belém is rúgtak...Dokinál voltam, felközötte, zúzódás, viszlát.
Mivel enyhíthetném a fájdalmat? Mert baromira fáj, plusz egáltalán nem tudom mozgatni...Mennyire szabad egyébként mozognia? Mivel gyorsíthatnám a gyógyulást?
Ja, és az normális h lilának nem lila?
Ha a dokinak nem jutott eszébe, akkor miért nem szóltál, hogy írjon fel fájdalom csillapítót. Vagy a dokihoz menj vissza, és akkor vényre tudsz venni, vagy lemégy a gyógyszertárba és veszel vény nélkül.
Ha nincs törés, repedés, akkor nyugodtan mozgathatod, mozgazhatnád, ha a fájdalom miatt tudnád.
Ha valóban zúzódás és még nem kék-zöld, nyugodj meg, 1-2 nap és az lesz!!
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Szerezz fájdalom csillapítót, az nélkül ne menj neki az ünnepnek!
köszönöm, doki elég tapló volt, van egy kis sebem is, telemenve homokkal, mivel a kezem fáj, kitisztítani nem tudtam, annyi nem volt benne, h lefertőtlenítse.
Borogatással csak az a gondom h eleve nincs túl meleg otthon, ha még levetkőzök, és borogatom, egy megfázás tuti...
Köszönöm a segítséget, ment a zöld mancs, én meg megyek a gyógyszertárba valmi krémért :)
Szerintem menj el a háziorvoshoz és kérj tőle fájdalomcsillapítót .
Zúzódásnál , pedig nyugodtan mozgathatod .
Borogasd be és kend be jégszelével vagy fekete nadálytő krémmel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!