Meddig tarthat egy zúzódás?
Figyelt kérdés
Voltak zúzódásaim, de 2 hét alatt semmivé lettek. 1 hónapja kibicsaklott a bokám kosár közben és még mindig nem 100%-os. 2 hétig az egész lábfejem fel volt dagadva, majd szép színekben pompázott. Már tudok járni, de a sportot nem erőltetem még. A bokám nyomásra még mindig fáj kissé. Talán ez komolyabb volt, mint egy zúzódás és még sokáig fog gyógyulni?2012. nov. 15. 15:02
1/3 anonim válasza:
Mikor kibicsaklik a boka, akkor nem csak zúzódás keletkezik, hanem az ínszalag is megnyúlik, meghúzódik. Ebben az esetben ezért tart tovább a felépülés.
2/3 anonim válasza:
Azt hiszen napra pontosan egy hónapja estem el, a térdem csúnyán beütöttem. Ahogy mondod, szép színekben játszott.
Ajándékba kaptam egy nagy kiszerelésű "Lóbalzsam"-ot, gyógynövényben lehet kapni, 1x, 2x bekentem vele, elég gyorsan elmúltak a fájdalmak.
Mostmár csak ha egy ponton érek hozzá, ott érzem, hogy még nem jött teljesen rendbe.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos a bokasüllyedésem miatt gyakran kibicsaklik ha sportolok, de szerencsére eddig nem volt komolyabb baj. Úgy tűnik most pórul jártam szépen szólva. Olyan balzsamot mindenképp beszerzek. Köszönöm mindkét eddigi választ!
2012. nov. 15. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!