Segíthetek még valahogy a barátnőmön, vagy el fogom őt veszíteni?
Hát ez nem semmi. Én barátnőm akivel járok már lassan 4 hónapja, régen ő is drogozott sajnos. Szerencsére testileg nem épült le annyira, de hát eléggé elszállt magától. amikor leszokott róla akkor azért normálisabb lett még nem ismertem akkor, de ugyanúgy ivott, bulizott. Amikor elhagyta a társaságot akkor egyedül volt agresszív volt, ordibált mindenkivel. Amikor megismertem az utcán mászkált és leordította a régi barátait akik segíteni akartak neki, mindent láttam, majd magába fordult és nekiállt sírni, akkor jött el az idő hogy odamentem hozzá megvigasztalni meg segíteni neki mert nekem a környéken kellett lennem mert ismerősöm megkért rá hogy figyeljek a motorjára ameddig az ügyeit intézi. Ekkor elbeszélgettem vele nem volt agresszív nagyon rendes volt, pár nappal később felvett facebookra majd elbeszélgettünk, találkoztunk, mindent elmondott, én meg lelkileg helyreraktam. Amióta járunk már nem olyan megváltozott mert tudja hogy van mellette valaki aki vigyáz és figyel rá. Nem iszik olyan sokat sajnos kicsit túlzásba esik de nem agresszív, nem bánt másokat, nyugodt ember lett.
Ide csak a törődés és az odafigyelés kell semmimás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!