Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Véres széklet? Miért?

Véres széklet? Miért?

Figyelt kérdés

Egy hete megfigyeltem, hogy véres a székletem. Semmi más problémám nincs, nem fáj, nincsenek panaszaim.

Mi lehet?

2013. jan. 4. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez gondolom friss vért jelent:

leggyakrabban aranyér miatt lehet, de más is lehet a háttérben: vastag bél polip, fekélyes vastagbél gyulladás,

végbél daganat. Menj el mindenképp egy orvosi vizsgálatra.

2013. jan. 4. 19:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem akarok orvoshoz menni.
2013. jan. 4. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Még egyszer előfordul irány a doki. Valami a beleiddel lehet vagy ha székrekedésed volt akkor megsérülhetett a végbelednél az viszont baj mert így könnyebben lehet aranyered ugye fertőzés meg minden. Szerintme fordulj dokihoz a legközelebbi munkanapon inkább vizsgáljanak meg.
2013. jan. 4. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok: igaz azt a kérdést tetted fel, hogy mi lehet.

Én csak azt kérdezem, hogy nem akarsz meggyógyulni?

Tulajdonképpen el lehet nézegetni, hogy minden reggel véres a székleted, de attól az még ott lesz, nem javul meg magától

és ez nem szokványos dolog, azaz kóros. Mindegyik betegség jól gyógyítható, ha idejében diagnosztizálják és kezelik.

Persze lehet várni, csak aztán így meg ki lehet futni az időből és késői lesz a segítség. Inkább most ess át néhány vizsgálaton, minthogy később ne tudjanak mást mondani, hogy " Sajnáljuk, későn jött".

2013. jan. 4. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha semmiképp nem akarsz dokihoz menni, akkor tőlünk mit vársz így ismeretlenül, interneten keresztül?
2013. jan. 5. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!