Wincho kérdése:
Hasfájás, narancssárga nyákos széklet. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Néhány napja reggelenként fáj a hasam, nincs székrekedésem, nincs hasmenésem, vért nem vettem észre rajta, annyi, hogy néha volt olyan, amikor reggel fájt a hasam, majd muszáj voltam kimenni a wc-re (azt hittem, hasmenés lesz) annyira kellett, de egyáltalán nem ment a hasam. Ma pedig a székletemen olyan takonyszerű, narancssárga váladékot vettem észre. A székletem normális barna, csak a nyák narancssárga rajta .A héten voltam az orvosnál, mondtam, hogy fáj a hasam, kicsit megnyomogatott, de nem mondott rá semmit. Kértem vérvételes beutalót (szemgyulladás miatt). Vérvételben benne lesz, ha gond van? Nem fogytam, sőt, még az étvágyam jobb, mint eddig.2012. dec. 12. 08:54
1/1 anonim válasza:
vagy tejcukor allergia. Ki kell vizsgáltatni. A tejcukor allergiára olajos nyákos széklet jellemző! Gasztroenterológusnál kell kivizsgáltatni. Ha tönkre megy a vékonybél a laktóz allergiától, akkor a szervezet ellenálló képessége csökken, //nem szívódik fel a tápanyag, csak a gyomorból a zsír// szervezet éhezik. Könnyen válsz majd beteggé , influenzától kezdve sok minden lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!