Széklet problémák? (bővebben lent)
Szóval, hát ez egy elég ciki kérdés, de már nem tudom hogy mit csináljak... Pár hete kezdődött. Nem biztos hogy köze van a dologhoz, de arra emlékszem hogy elrontottam valamivel a gyomrom, és nagyon rosszul voltam, sokat ültem a wc-n. Onnantól kezdve, de mindenképp azt azt követő pár naptól fogva fájdalom fog el amikor a wc-n ülök... Nem tudom hogy fogalmazhatnám meg... De amikor "jön ki" a széklet, érzek egy kellemetlen szúró, feszítő fájdalmat, a wc papír néha egy picit véres is... Sem előtte sem utána nem fáj, tudok ülni, sportolni, minden. Csak a wc-n van ez a probléma, és már szinte félve megyek mindig, mert tudom hogy fájni fog... Olyan érzés mintha lenne ott egy kis seb, vagy valami ami mindig felszakad ahogy tágítja ki a lyukat a széklet. Szerintetek mi lehet ez, mitől alakulhatott ki, és a legfontosabb, hogyan oldhatnám meg ezt a problémát?
Itthon szeretném kezelni magamnak, az orvost lehetőleg elkerülném ezzel!
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Pedig elmehetnél a proktológus szakorvoshoz, Ő megvizsgál és megoldja a gondot.
Ehelyett látatlanban internetes laikus tanácsra is hallgathatsz, de semmi biztosítékod nem lesz arra, hogy a megfelelő kezelést választod, sőt az ismeretlen tanácsok, pláne tizenéves hülye-gyerekektől (az ide írogatók nagy része ez) ronthatnak is az állapotodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!