Szerintetek megfelelő krémmel és módon lehet okosan szolizni?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok,fehér bőröm van és szőke hajam.Szeretném ha szép barna bőröm lenne,de tudom hogy káros a szolárium.Párszor megégtem már.2009. aug. 26. 10:31
1/3 anonim válasza:
Végülis tök mindegy hogy szoli vagy napozás, mindkettő nagyon káros! De ha módjával, és megfelelő krémmel csinálod talán nem annyira rossz. Régen én is nagy szolis voltam, de mára már a napra sem megyek ki ha nem muszáj, mert elkezdett a mellem közt "aszalódni" a bőr, kösz nem kérem. Most már javult a dolog hál istennek. Nem akarok úgy kinézni mint egy 60 éves. Akkor inkább maradjak hypo-reklám.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egy héten ha egyszer egy kevés időre elmész szoliba és kened is magad, akkor még a normál kereteken beül tudsz maradni.
Amúgy sem néz ki jól egy eleve fehér bőrű, hajú emberen mikor csoki lesz, mert nem véletlenül vagyunk olyan bőrszínűek amilyenek. Ugye a kreolok nem nagyon égnek le, a fehérbőrűek meg igen kevés naptól vagy szolitól is. Szóval figyelembe kell venned a bőröd tulajdonságait is, mert lehet hogy lebarnulsz csak épp megkárosítod vele. Persze egy kis színt lehet szerezni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,hetente egyszer fogok menni,bekenem magam szolikrémmel.És majd meglátom van-e értelme.
2009. aug. 26. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!