Miert vagdossak az ereiket sokan?
Egyrészt lehet öngyilkossági kísérlet, másrészt meg, idiótán hangzik, de a maga formájában jó érzés.
Én anno, amikor elhagyott a barátom a combomat vagdostam (az nem feltűnő), le tudtam vele vezetni a feszültséget. Valahogy segített kiereszteni a gőzt, arról nem is beszélve, hogy a fizikai fájdalmat sokkal, de sokkal könnyebb elviselni, mint a lelkit.
Le lehet nézni és szavazni, de én így vagyok vele.
Egyrészt ott van a bűntudat, én ezért csinálom. más rész az, hogy az ember játszat az életével. ez olyan mint amikor kiállsz egy magas ház tetejére, és eljátszol egy pillanatra a gondolattal, hogy mi lenne ha...
Általában a depressziós személyek teszik, ez az egyik tünete is.
De ez egy létező függőség. A vágások hatására minimális endorfin szabadul fel. Ez okozza a pszichikai függőséget. Úgy kezdődik akár az összes. Először csak megkarcolod a kezed, mert dühös vagy. Majd találsz valami éleset...
Nem lesz neki jobb, ahogy a dohányosnak sem, de nem lát más kiutat az ilyen ember. Nem számít ki látja meg, mivel ez egy segély kérés! Az a cél, hogy meglássák! Ezért kell az ilyen személyeknek azonnal segítség, bárkitől! Mert nagyon könnyű a lejtőn elindulni lefelé. És onnan már nagyon nehéz visszakapaszkodni. Tapasztalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!