Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert vagdossak az ereiket sokan?

Miert vagdossak az ereiket sokan?

Figyelt kérdés
ugy ertem hogy attol mi lessz jobb??? mert pont az ereiket??? a masikot otthagyta a pasija vagdossa az ereit! attol neki hol lessz jobb??? es meg lassak is;!???

2013. jan. 1. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt lehet öngyilkossági kísérlet, másrészt meg, idiótán hangzik, de a maga formájában jó érzés.

Én anno, amikor elhagyott a barátom a combomat vagdostam (az nem feltűnő), le tudtam vele vezetni a feszültséget. Valahogy segített kiereszteni a gőzt, arról nem is beszélve, hogy a fizikai fájdalmat sokkal, de sokkal könnyebb elviselni, mint a lelkit.

Le lehet nézni és szavazni, de én így vagyok vele.

2013. jan. 1. 14:47
 2/5 A kérdező kommentje:
es ha menyebben elvagjak es az eret teljesen elvagjak?? ettol nm tart seniki???
2013. jan. 1. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Az az ember, aki nem öngyilkossági célból tesz, az figyelemre vágyik. Ez egyfajta figyelemfelkeltés. Így akarja (tudat alatt) elérni, hogy figyeljenek rá, foglalkozzanak vele.
2013. jan. 1. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Önbüntetés..
2013. jan. 1. 19:47
 5/5 anonim válasza:

Egyrészt ott van a bűntudat, én ezért csinálom. más rész az, hogy az ember játszat az életével. ez olyan mint amikor kiállsz egy magas ház tetejére, és eljátszol egy pillanatra a gondolattal, hogy mi lenne ha...

Általában a depressziós személyek teszik, ez az egyik tünete is.

De ez egy létező függőség. A vágások hatására minimális endorfin szabadul fel. Ez okozza a pszichikai függőséget. Úgy kezdődik akár az összes. Először csak megkarcolod a kezed, mert dühös vagy. Majd találsz valami éleset...

Nem lesz neki jobb, ahogy a dohányosnak sem, de nem lát más kiutat az ilyen ember. Nem számít ki látja meg, mivel ez egy segély kérés! Az a cél, hogy meglássák! Ezért kell az ilyen személyeknek azonnal segítség, bárkitől! Mert nagyon könnyű a lejtőn elindulni lefelé. És onnan már nagyon nehéz visszakapaszkodni. Tapasztalat...

2013. jan. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!