Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van ez? Nem tudok aludni.

Mitől van ez? Nem tudok aludni.

Figyelt kérdés

Egész éjjel nem tudok elaludni, csak hajnali 6 után. Nem tudom miért van ez, akkor is így van ha nagyon fáradt vagyok. Diák vagyok, így délelőtt is be kell menjek órákra, ilyenkor sosem tudok többet aludni 3 óránál, a max a 4 óra. És ezek után sem tudok aludni este, hiába vagyok fáradt, hiába fárasztom le magam, mindig ugyanaz, extrémebb esetben egyáltalán nem tudok aludni. Már kipróbáltam mindent: sportoltam, sétáltam este, szedtem homeopátiás szereket, és semmi sem segít.

Mivel ez hosszú távon fárasztó, egyszer csak kimerülök és megbetegszem. Na akkor legalább tudok aludni, de utána ugyanúgy folytatódik az egész. Mit tegyek?

2012. dec. 23. 13:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Depresszió, szorongás tünete is lehet.

Valami bajod biztos van lelkileg, és az alvászavar mindig az első tünet, ami ezt jelzi.

2012. dec. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!