Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez most mi volt? Kérlek...

Ez most mi volt? Kérlek mondjátok meg!

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az előző kérdés is alvásparalízis, és sajnálom, de velem különböző is volt, meg most volt néhány perce. Rossz álmom volt és hirtelen megmerevedett a kép, mint régen a videónál a pause gomb. Aztán meg akartam mozdulni de nem tudtam csinálni semmit. Éreztem a test helyzetem(háton fekvés) aztán már csak fehérséget láttam és a fülem sípolt. Tulajdonképpen semmit sem láttam csak a rossz álmom megállított darabját, aztán a fehérséget. Ez alvásparalízis? Vagy csak rémálom?
2012. dec. 21. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az. Én ilyenkor fel szoktam kelni, csinálok valamit, mindegy mit, csak ne aludjak vissza rögtön, mert akkor megismétlődik.
2012. dec. 21. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is az, velem sokat fordult elő egy időben, főleg ha stresszes szakaszában voltam az életemnek. Próbálj meg nyugodtan lefeküdni, elereszteni a problémáidat, talán akkor nem jön elő megint ez a dolog.
2012. dec. 22. 00:07
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm. Azt tudni kell, hogy éjszakás voltam a héten és tegnap már nem kellett mennem, ezért fáradt voltam.
2012. dec. 22. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!