Hétfőn fognak műteni ganglionnal. Kérlek mondjatok néhány infot! Személyes tapasztalatok?
irtam privit neked kb ez vár rád
http://www.youtube.com/watch?v=wHWh35HkhkM&NR=1
de ez nem azt jelenti hogy nem nő vissza megint ...
városzoba oldalára menj fel
jaj ez csak a leszivása a puklinak de szerintem talász műtétes filmet is
amugy neked hova nöt a pukli ?
Szia!
Nekem is a csuklómon volt és, érzéstelenítettek hónaljba kaptam egy inekciót amitől elzsibadt a kezem, meg előtte egy nyugtató injekciót, kb 20-30 perces volt a műtét és majd csak másnap mehettem haza vizit után és persze gipszsínbe tették. Majd 3 hónap múlva ismét megműtöttek mert ugyan oda visszanőtt itt már altattak és sokkal tovább voltam a műtőbe ismét bentartottak és gipszsínt kaptam. Azóta nem nőtt újra vissza eddig, de a doki is mondta hogy ez visszanőhet.
Ha azt mondta a doki, hogy altatni fognak akkor biztos, de előtte altató orvosnak is meg kell vizsgálnia. Sok szerencsét, nem olyan vészes, ki lehet bírni. Nem fáj a műtéti seb, csak vigyázz a kezedre. Kórházba max 1 napig tartanak megfigyelésen.
Majd írd meg hogy hogy zajlott.
hétfő reggel műtöttek (altattak). minden jól mennt csak a kezem fáj nagyon.
tenyéri gipszsint tettek rá tegnap reggel aztán el is hagyhattam a korházat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!