Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hétfőn fognak műteni ganglionn...

Hétfőn fognak műteni ganglionnal. Kérlek mondjatok néhány infot! Személyes tapasztalatok?

Figyelt kérdés
altatni fognak. nagyon félek. mire kell számítanom? nagyon fáj a műtéti seb? meddig tartanak korházban?
2009. okt. 24. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
nem altatnak !! ez nem nagy műtét bár szerintem feleslegessssss
2009. okt. 24. 16:46
 2/9 A kérdező kommentje:
de altatni fognak! a doki mondta! és a doki ajánlotta a műtétet mert már 1 éve fáj a csuklom a ganglion miatt!
2009. okt. 24. 16:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem altattak. Reggel, éhgyomorra kellett mennem a kórházba, papírügyek után levetkőztem, adtak egy kórházi hálóingszerűséget (nem lehettem a sajátomban) és a nyakamnál beadták az érzéstelenítőt (nekem a csuklómon, a hüvelykujj felőli oldalon nőtt a ganglion), ettől az egész karom elzsibbadt. Kb.9-kor toltak be a műtőbe, és nagyjából fél órát tartott a műtét. Sajnos semmit nem láttam, mert elfüggönyözték a fejemet :). Amikor készen voltunk, áttoltak egy kórterembe, ahol fél óra pihenés után felöltözhettem és némi újabb papírmunka után haza is jöhettem (persze, a férjem kíséretében, mert nagyon szédültem az érzéstelenítőtől). Az egész műtétre már csak egy kb 2 cm-s heg emlékeztet.
2009. okt. 24. 16:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

irtam privit neked kb ez vár rád

http://www.youtube.com/watch?v=wHWh35HkhkM&NR=1

de ez nem azt jelenti hogy nem nő vissza megint ...

városzoba oldalára menj fel

2009. okt. 24. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

jaj ez csak a leszivása a puklinak de szerintem talász műtétes filmet is

amugy neked hova nöt a pukli ?

2009. okt. 24. 17:03
 6/9 A kérdező kommentje:
a csuklómon van kb 4*4 es pupli:S am köszönöm a válaszokat(:
2009. okt. 24. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is a csuklómon volt és, érzéstelenítettek hónaljba kaptam egy inekciót amitől elzsibadt a kezem, meg előtte egy nyugtató injekciót, kb 20-30 perces volt a műtét és majd csak másnap mehettem haza vizit után és persze gipszsínbe tették. Majd 3 hónap múlva ismét megműtöttek mert ugyan oda visszanőtt itt már altattak és sokkal tovább voltam a műtőbe ismét bentartottak és gipszsínt kaptam. Azóta nem nőtt újra vissza eddig, de a doki is mondta hogy ez visszanőhet.

Ha azt mondta a doki, hogy altatni fognak akkor biztos, de előtte altató orvosnak is meg kell vizsgálnia. Sok szerencsét, nem olyan vészes, ki lehet bírni. Nem fáj a műtéti seb, csak vigyázz a kezedre. Kórházba max 1 napig tartanak megfigyelésen.

Majd írd meg hogy hogy zajlott.

2009. okt. 24. 17:40
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! majd leírom, hogyan zajlott a műtét! és igen már altató orvosnál voltam.
2009. okt. 24. 17:44
 9/9 A kérdező kommentje:

hétfő reggel műtöttek (altattak). minden jól mennt csak a kezem fáj nagyon.

tenyéri gipszsint tettek rá tegnap reggel aztán el is hagyhattam a korházat.:)

2009. okt. 28. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!