Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi állhat ennek a hátterében?

Mi állhat ennek a hátterében?

Figyelt kérdés
Sokszor görcsöl a hasam alul, hasonló a menstruációs görcsökhöz. Nem tudom hogy mégis mi lehet ez. Lehetséges vagy felfáztam? Vagy az hogy mikor laptopozok a laptop közvetlen a hasamon van és általában több órán keresztül úgy netezek szinte mindennap?

2012. dec. 19. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges.

Sok lehetőség elvetésére és az egyetlen helyes válasz megtalálására találták fel az orvost. Talán elmehetnél hozzá.

Persze kérdezhetsz ismeretlen laikusokat is az interneten kersztül vagy esetleg kidobhatod magadnak jóskockákkal a választ stb. IQ állapotodtól függ mit teszel.

2012. dec. 19. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért nem mentem el mert az oldal arra lett kitalálva hogy kérdezzek és gondoltam nem komoly.. Gondoltam hátha történt vkivel is hasonló-.- nem tudom ennek mi köze a IQnak.. sztem semmi.. és ha nem tudsz értelmes választ írni akkor mehetsz is.
2012. dec. 19. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem komoly, lehet, hogy komoly. Honnan tudná ezt bárki, interneten keresztül megállapítani????

Ez az oldal meg azért lett kitalálva, hogy sok találati számot érjen el, ezáltal a reklámokból meggazdagodjanak az oldal tulajdonosai, azon az áron is, hogy sok ember lesz emiatt félrekezelve.

2012. dec. 20. 07:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, azért van ez az oldal, hogy bármit lehet kérdezni, de ez nem jelenti azt, hogy a betegségeket lehet interneten keresztül diagnosztizálni és gyógyítani. Még akkor sem, ha lenne köztünk orvos!!!
2012. dec. 20. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!