Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Ma amikor fölkeltem még nem fájt a gerincem, de mikor elindultam otthonról éreztem egy kis fájdalmat.Ültem a buszon mikor fölálltam akkor már egy kicsit erőssebben fájt.Majd ahogy telt az idő egyre jobban fájt mikor fölálltam (de amikor ültem akkor nem fájt) de most már az ülés is fájdalommal jár)Aszt vettem észre hogy sokkal jobban ropog a lábam meg a gerince is kattog néhány lépésnél.17/F

2012. dec. 19. 15:41
 1/2 A kérdező kommentje:

Ja és még annyi hogy ez a fájdalom a hátam közepétől számítva úgy 15-20 centire lejjeb érzem.

Nyomásra nem fáj!

2012. dec. 19. 15:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem sikerült alvás közben egy görcsöt összeszedned valahogy, és emiatt volt az, hogy eleinte ülve nem csak állva fájt, aztán azért fájt már ülve mert már akkor nagyon görcsölt, ezért is lehet az hogy kattog a gerinced meg ropog a lábad, nagyon feszíti az izom a dolgokat ott. Mozgasd, nyújtsál, pihentesd, kenjed valami izomlazítóval és hamar el fog múlni.
2012. dec. 20. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!