Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mostanában nagyon rosszul...

Mostanában nagyon rosszul alszok. Van valami megoldás erre?

Figyelt kérdés

Hétköznap a suli miatt nagyon korán kell kelnem, fél 5-kor. Hozzászoktam, nem jelent gondot, de régebben olyan 9 körül el tudtam aludni (mármint este, nem délelőtt), de mostanában valahogy nem jön álom a szememre. Néha éjfélig csak fekszem a sötétben és próbálok elaludni.

Hétvégén pedig, amikor végre kialhatnám magam, elalszok este 8-kor, aztán másnap reggel hajnalban fenn vagyok. Sosem érzem magam elég kipihentnek, és talán emiatt, talán nem, nagyon gyakran fáj a fejem.

2012. dec. 16. 16:02
 1/1 anonim ***** válasza:

A fejfájás lehet sóhiánytól, vízhiánytól. Az alvásprobléma lehet B-vitamin hiányától is, ha rákeresel a neten, Stressz B-complex néven találsz jó készítményt jó áron.

Lehet még orbáncfű vagy citromfű teát inni egy-két hétig, az nyugtató gyógytea.

És van Facebook-on egy "Altató zene babáknak és felnőtteknek", azt is kipróbálhatod, hátha segít kicsit. Ha van jó mélynyomód, mert inkább mély hangfekvésű, egyórás, folyamatosan halkuló "zene", kimondottan inszomniában szenvedőknek van tervezve. Nekem segített.

2012. dec. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!