39.5fokos láztól lehet bajom ha csak 1-2óra múlva jutok gyógyszerhez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 13:38
1/8 anonim válasza:
Gyógyszerhez?! Orvoshoz. 39,5 fok az már játék, nem egy kis megfázás okozza. De amúgy ki fogod bírni azt a pár órát, feltéve, ha nem megy feljebb... Addig is irány egy kád hideg fürdő.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, már nem olyan rég fürödtem, de utána is csak emelkedett, remélem beáll most már.
2009. aug. 22. 13:43
3/8 anonim válasza:
nekem 40 fok volt egyik nyáron...elmentem ügyeletre....az volt a fura hogy semmit nem éreztem nem volt melegem nem rázott a hideg pedig az már 37 fokál szokott
4/8 A kérdező kommentje:
jajj én érzek sajnos mindent
2009. aug. 22. 13:53
5/8 anonim válasza:
A hűtőfürdő az mindig segít. Jobbulást!
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. aug. 22. 14:25
8/8 A kérdező kommentje:
éjszaka nagyon rosszul lettem, ilyen ájulás szerű volt..furcsa volt, mert minden zavaros volt, hirtelen jöttek a gondolatok, pillanatok alatt jött új, teljes össze voltam zavarodva, nehezen mozogtam..szinte nem is tudtam koncentrálni.
Majd hűtő fürdő után tudtam normálisan gondolkozni, de rettenetesen éreztem magam. Ez úgy 4ig tartott, délelőtre lement 37.7re, utána délután arra ébredtem hogy nagyon nem vagyok jól, 38.8volt a hőm, bevittek az ügyeletre, most jobban vagyok már, de nem tudom meddig tart ez a jól lét, mert olyan gyorsan felszökik..most 38alá ment.
Köszi az érdeklődést:)
2009. aug. 23. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!