Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 39,5fokos láz. Hűtőfürdő...

39,5fokos láz. Hűtőfürdő hidegrázásra?

Figyelt kérdés

39,5fokos lázam van, nagyon rosszul vagyok...ráz a hideg is. Mégis legyen hűtőfürdő?

14/F

2010. nov. 3. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Alap, deha nem megy le, akkor meg ügyelet, mert ez nagyon magas láz.
2010. nov. 3. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Igen, próbáld ki, hátha leviszi a lázad.
2010. nov. 3. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Mi lenne,ha szólnál anyukádnak,hogy adjon valamilyen lázcsillapítót és nem idegeneket kérdeznél? Ha beteg vagy,tessék ágyban pihenni,sok folyadékot inni és minimum aszpirint bevenni... több gyógyszermárkát nem mondok,mert nem vállalom a felelősséget,ha mindenfélét beveszel. Hűtőfürdőt akkor szoktak alkalmazni,ha már semmi más nem használ, mert ha pl tüdőgyulladás miatt vagy lázas és befekszel a hideg vízbe,akkor neked annyi...
2010. nov. 3. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm is igy járt csak neki 39,8 lett.A fürdő alap de ne egyből hidegbe hanem fokozatosan.Plusz előtte egy lázcsillapító lehetőleg valami erősebb és két takaró rád nem a gép előtt.Plusz a fejedre hideg borogatás.Ha nem megy lejebb egy órán belül akkor ügyelet.
2010. nov. 3. 23:10
 5/7 A kérdező kommentje:
már vettem be lázcsillapítót, jobb lett vmivel...ma viszont aludtam már 16 órát úgyhogy nem vagyok álmos...
2010. nov. 3. 23:41
 6/7 anonim ***** válasza:
És elmentél dokihoz?
2010. nov. 4. 11:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, ma elmentem...antibiotikumot írt fel meg néhány megfázás elleni szert.

Most épp hőemelkedésem van. De sokkal jobban vagyok mint tegnap, már csak a torkom fáj és köhögök.

2010. nov. 4. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!