Alvás zavar napi 5 v 6 orakat alszom?
Szerintetek az baj ha kb mindenap pl most 5 orat aludtam de amugy8 orat szoktam aludni mitol van ?hogy mostanába keveaet alszok ideges vagyok mikor aludni probalnek meg ilyenek hirtelen kinyitom a szemem mikor elaludnek segicsetek olyan rossz hogy nem tudok aludni
?????
hát ez nehéz ügy, ha tudod is h ideges , feszült vagy, akkor teljesen evidens h nem tudsz aludni, nálam is így van ez ...
Viszont ha ez krónikussá válik, akkor valamit tenni kell, mert annyira kimerülsz, hogy aztán több dolgot is elcseszel az életben, és akkor van az, hogy azért annyit nem ér, és be kell segíteni 1-2 altatóval. Sajnos nálunk nem divat a megfelelő pihenést is szem előtt tartani, pedig a legfontosabb dolog, és bizony ha magától nem megy, rá kell segíteni, mert aztán hosszabb távon tönkre vágja az egészségedet. Az élsportban szted miért mondják, hogy a sport egyik legfontosabb része a pihenés? Sőt, legtöbb szakember szerint fontosabb, mint maga a sportolás konkrétan ....
Úgyhogy ha stresszes vagy, és fenn is áll hosszú távon, akkor nem éri meg úgy hagyni, mert aztán jönnek a problémák, akár egészségiek is :(
Azt látom h nem értesz hozzá :)
ne viccelj, ez egy szép nagy tévhit, hogy a sport levezeti a szellemi feszültséget. Vezeti a frászt vezeti ... Ki lehet meríteni magad fizikailag, de az idegi feszültség attól ugyan nem enyhül egy cseppet se. Ezzel együtt baromira kell a sport, nem erről van szó, csak szal nem éppen a stressz levezetésére való.
Hát aZÉRT 12 évesen amiket írsz, az elég gáz ám, bocs, nem megbántani akarlak, csak szakmai szemmel hát nem tudom ... Valami nincs ott rendben na. És mégis kb milyen álmaid vannak, amik miatt felriadsz? Azért kéne ezt azonnal elcsípni, mert idővel csak rosszabb lesz, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!