Nem tudok leállni, mit tegyek?
Másfél évvel ezelőttig kemény drogfüggő voltam. Azóta már nem csinálom rendszeresen, de hiába akarok véglegesen kitisztulni, nem megy. Ha adódik alkalom, nem tudok neki ellenállni. Már nem mondanám magam függőnek, mert nem remegek már a cuccért nem is gyakran csinálom, de bizony ha van lehetőség, felszívom.
Honnan gyűjtsek akaraterőt? Tudom, hogy csak ezen múlik, mégsem megy. Az eszem tudja, hogy nem szabadna, de a lelkemnek mégis kell.
Előre is köszi a válaszokat!
legyenek konkrét céljaid, és vedd körül magad olyan emberekkel, akik segíthetnek.
egyszer volt nálunk egy drogfüggő előadást tartani, azt mondta, már 15 éve tiszta, de egész életében függő marad.
ez egy egész életre szóló küzdelem lesz, erre készülj fel.
sok kitartást!
Köszi a gyors válaszokat! :)
Igen, meg kéne szakítanom a kapcsolatot, csak hát sajnos szinte csak ők maradtak miután a "normálisak" elmaradtak mellőlem....:(
2.válaszoló, szívesen beszélgetnék, de csak ha tényleg anonim. Eléggé bizalmatlan lettem sajnos. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!