Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok leállni az ivásról?

Nem tudok leállni az ivásról?

Figyelt kérdés
Nem tudok egy napot sem átvészelni, hogy ne igyak. Amikor nem iszom, akkor gyengeség és enyhe remegés jön rám. Kibírható lenne, de szellemileg nehéz. Kb olyan, mint a nikotinelvonás. Hány napig tarthat ez, ha nem iszom? Más is érzett már ilyet, akinek sikerült megállnia? Mit tegyek? Abba akarom hagyni! Amúgy 28 éves vagyok és kb 3 éve iszom.
2011. okt. 4. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom szerencsére nincs, de apum alkoholista volt kb 10 évig. Kb. 12éve ért véget ez a mindent elrontó, alig helyrehozható, minket gyerekeket tönkretevő, szánalmas időszak.

Apum egy kinai filozófiába találta meg azt a kapaszkodót amit keresett. Mindenképpen kell hogy értelmet adj az életednek, és úgy próbáld meg leélni,hogy ne tegyél senkit tönkre magad körül.

Gratulálok az elhatározáshoz, ha tényleg akarod minden most átélt rossz ellenére sikerülni fog. Indíts fórumot, és keress olyan beszélgetőtársat, aki hasonló helyzetben van, aki tartani tudja benned a lelket amikor szükséged van rá.

Én nagyon sok sikert kívánok neked, és egy nyugodtabb életet.

2011. okt. 4. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

én 17 éve iszom.

ha nem innák, akkor szomjan halnék

17/F

2011. okt. 4. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
én elmennék az addiktológiára, már ha abba akarnám hagyni, szerintem máshogy kicsi az esélye.
2011. okt. 4. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!