Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon alkoholista vagyok? 15/L

Vajon alkoholista vagyok? 15/L

Figyelt kérdés
Mindennap megiszok egy kis konyakot. De nem vagyok részeg. Igazából nem is érzem a hatását, viszont ha elfogy, nyűgös vagyok egész nap. Kb egy éve kezdtem el iskola előtt inni. Nagyából úgy mint más ember a kávét issza,nekem kell egy kis konyak hogy képes legyek reggel feltápászkodni. Valahol azt olvastam hogy ez már alkoholistának számít. Igaz ez?
2012. dec. 5. 20:11
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm, ez hasznos válasz volt... :D De nálam korcsabb emberek is vannak, és ha azt vesszük, hogy már le kis szoktam az alkoholról, amin amin am nem is függtem igazán, akkor meg pláne vannak korcsabb emberek! Azt mondjuk megnézném, mit csinálnál, ha bekapcsolnád a tévét, és látnád a híradóban, hogy 15 éves lány felkötötte magát az obiban vásárolt kötéllel a közeli temetőben, az ágya alatt üres konyakos üvegeket találtak.
2013. jan. 20. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!