Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon alkoholista vagyok? 15/L

Vajon alkoholista vagyok? 15/L

Figyelt kérdés
Mindennap megiszok egy kis konyakot. De nem vagyok részeg. Igazából nem is érzem a hatását, viszont ha elfogy, nyűgös vagyok egész nap. Kb egy éve kezdtem el iskola előtt inni. Nagyából úgy mint más ember a kávét issza,nekem kell egy kis konyak hogy képes legyek reggel feltápászkodni. Valahol azt olvastam hogy ez már alkoholistának számít. Igaz ez?
2012. dec. 5. 20:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

De van egy rossz szokásod, nem gondolnám hogy ez a legkárosabb.. de el lehetne hagyni, ahogy sok egészségkárosító táplálkozási szokást..

Amikor a gyerekeknek reggel tejet adnak inni, ne higgyük hogy kevésbé káros mintha konyakot innának!

2012. dec. 5. 20:18
 2/21 A kérdező kommentje:
A fenébe mi van ha tejet iszok? Nagyon sok tejet iszok néha napi 1 litert? Mit okoz a tej?
2012. dec. 5. 20:21
 3/21 anonim ***** válasza:

Ez még nem az. Még.

De honna jutsz hozzá a konyakhoz? Ki veszi meg neked vagy otthon van szüleidnek? Nem veszik észre rajtad?

2012. dec. 5. 20:22
 4/21 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem látszik rajtam fogmosás előtt iszom már egy éve és nem növelem az adagot csak pár kortyot iszok de azt MUSZÁJ!
2012. dec. 5. 20:24
 5/21 hajnionline válasza:
nézz utána a neten az alkoholizmus fogalmának, a rendszerességen van a hangsúly, és te írtad is, hogy anélkül szar a napod, vagyis kialakult a függőség. ez alkoholizmus. 15 évesen főleg nagyon nagy baj.
2012. dec. 5. 20:24
 6/21 A kérdező kommentje:
Ajaj... most mit csináljak?
2012. dec. 5. 20:27
 7/21 anonim ***** válasza:

Az alkohol különösebben nem jó.. de kis mennyiségben önmagában nem okoz betegséget.

A tej, röviden.

A tej a borjú növekedését segítő speciális összetételű táplálék.

Az a hormontartalom, fehérjetartalom ami a tejben van alapvetően hízást, növekedést serkentő, a mi testünkben (emberek, nem borjak) ez hízást, autoimmun betegségeket, cukorbetegséget, rákos sejtburjánzást okoz. Allergiákat, autoimmun betegségeket.. Ehhez képest az alkohol csak egy sejtméreg.

2012. dec. 5. 20:27
 8/21 A kérdező kommentje:
Ó hát azt hiszem leszokok a tejről.
2012. dec. 5. 20:31
 9/21 anonim ***** válasza:
Igen, ez okos. És van még ilyen hasznos ötletem (igazából nem nekem, csak én le merem írni).
2012. dec. 5. 20:33
 10/21 A kérdező kommentje:
?
2012. dec. 5. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!