Vajon alkoholista vagyok? 15/L
Cukrok, gabonák (kenyér, müzli)
sokkal több egészségügyi problémát okoznak mint az alkohol, dohány..
Nem mondanám, hogy alkoholista vagy, bár gondolkodom rajta, hogy mégis.
Viszont ez már függőség, ha a megvonásával tünetek lesznek nálad, már mint pszichés.
Az a gond, hogy ebbe véglegesen is bele lehet ragadni, aztán majd este az elalváshoz is kell, aztán meg, hogy meg tudd csinálni az épp aktuális feladatodat.
Ha nem tudsz meglenni nélküle mondjuk 2-3 hónapig akkor függő vagy sajnos. Most úgy gondolod, hogy á ez nem lesz, de gondolom 12 éves korodban azt sem gondoltad, hogy 15 évesen már egy éve reggel megiszol egy kis adag konyakot.....
Aligha. Húslevestől még senki nem lett rákos, hízott el vagy lett bármilyen problémája. Már ha tárgyilagosak vagyunk és eltekintünk a divatmagazinok és bizonyos orvosok nevetséges beszámolóitól.
Bármikor ehetsz húst és zöldségeket, ha belegondolsz ez elég logikus. A konyak után ne mondd hogy nem csúszik egy kis szalonna, paprikával, paradicsommal..
Egészségesebb lennél mint a magyarok többsége, már azzal hogy normális ételt eszel reggel. Azért az érződjön ki az írásomból hogy sem felnőtteknek, sem fiatalkorúaknak nem jó az alkohol sem.
Én azért elfogadtam volna..
Ki tudja, világvége meg minden, jó lett volna még szűkösebb napokra..
Gratulálok, jól tetted! És a tejjel mi lesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!