Van valami vitamin vagy gyógytea amitől több "energiám" lesz? Nagyon el vagyok lustulva mostanában
Olvasgasd át is sok lehetőséget találhatsz rá.
en magamon azt tapasztaltam, h minél kényelmesebb életvitelt élek, annál kevesebb kedvem van mozogni. Ez egy ördögi kör, amiböl ugy lehet kilépni, ha akarateröm van elkezdeni. Aztán egyre jobban megy. De néhány tipp, ami nekem bevált:
- olyan sportot választok, amihez van kedvem. azt rendszeresen elöre meghatározott idöpontokkal csinálom.
- egyedül sokszor rossz rávenni magam. találj eddzötársat
- tüzz ki vmit celul, ami motivál. Pl futásnál félmarathon, v ilyesmi.
- a táplálkozásra muszály odafigyelni. zsíros kaják teljesen ellustítanak, vagy ha rendszeresen nassolok, telezabálom magam, semmi kedvem mozogni. egyszerüen akaraterövel vissza kell fogni magát az embernek evés terén. az elején nagyon nehéz, de aztán átáll a szervezet.
És végül kitartást. Sokszor nem esik jó. De küzdelem és fájdalom nélkül nincs fejlödés. Ezt tudomásul kell venni. A célokért meg kell küzdeni.
És nem ártana nézetned egy vérképet, főleg ha lány vagy, és rendszeresen menstruálsz, mert azáltal sok vasat veszít a szervezeted, és fiataloknál gyakori emiatt a fáradékonyság.
Ha súlyos a vashiány, a szervezet nem tud oxigént szállítani, és természetes, hogy kifáradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!