Arról hallott már valaki, hogy talán 2016-tól az EU-ban csak receptre lehet majd gyógyteákat, és vitaminokat venni?
Egy ismerősöm mondta ma futólag, de semmi konkrétumot nem találtam.
Állítólag mindent a gyógyszergyárakkal kell majd engedélyeztetni. Erre is rá akarják tenni a kezüket.
És még egy kamillateát sem vehetsz meg csak ha felírják.
Ez kész vicc.
Én sem. Eddig nem találtam semmit sem róla.
Jövő héten majd megkérdezem tőle.
Közben még olvasgattam. És úgy néz ki, hogy tavaly áprilisban életbe kellett, hogy lépjen.
Ezek szerint vagy eltúlozták a dolgot az emberek, ahogy ez általában lenni szokott vagy életbe sem lépett az egész.
Igen, valóban ez is tervbe van véve. Sőt. Már most sem írhatják rá a gyógynövényekre, hogy mire használnak, max étrend kiegészítőként "titulálhatják".
Én sokféle gyógynövényt termesztek. Lehet, hogy majd ezt is szabályozni fogják?:D :/
Esetleg ki lehet őket majd játszani. Nagyon sok gyógynövény fűszernövény is egyben.
Fuuj, mekkora szemétség!
Engem az vígasztal, hogy lehet, hogy az idei 'világvége' nem fogja indokolttá tenni a 2016-ra való tervezgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!