NagyAnna87 kérdése:
Hallott már valaki a hőterápiás módszerről? Mennyire igaz, hogy gyógyszer és hatóanyag mentes? Hogy működik pontosan? Mennyire hat? Derék és hátfájás kezelésére használnám.
Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 09:13
21/29 A kérdező kommentje:
Igen tényleg nagyon jó, kicsit kezdem is megszokni hogy milyen fincsi meleg :D azt nem írták, hogy függőséget okoz, de most eléggé megszeretttem haha :))
Egyébként a derekam azóta mint egy újszülötté, tök jól érzem magam :)
2012. dec. 15. 09:59
22/29 A kérdező kommentje:
Tényleg csak ajánlani tudom! :)
2012. dec. 15. 10:00
23/29 LeventeKiss82 válasza:
Én most készülök venni egy ilyen tapaszt. Szeretném megkérdezni, hogy valamilyen mellékhatást ti tapasztaltatok-e?!
24/29 anonim válasza:
Nyugodtan mondhatom, hogy a mellékhatások teljesen ki vannak zárva! Maximum egy kicsit megizzadsz a meleg pánt alatt!:)
25/29 A kérdező kommentje:
Én sem tapasztaltam mellékhatást ;) hajrá!
2012. dec. 18. 19:33
27/29 A kérdező kommentje:
Kétlem, tényleg megszűntek a panaszaim. De szerintem ha nem krónikus egészen komoly bajról van szó, már az is elég lenne ha nem fájna :) vhol az a legnagyobb probléma néha
2012. dec. 22. 09:56
28/29 anonim válasza:
Én már használtam ezt a termoövet, nekem tetszett, mert nagyobb felületű, mint a gyógyszeres tapaszok, és nincs illata, mint az általában fura szagú sportkrémeknek.
29/29 Supervisor válasza:
Nagyon jó hatású volt amíg volt. Sajnos manapság már egyetlen gyógyszertárban és más helyeken ahol eddig kapható volt sem lehet venni. A hírek szerint már nem is lesz forgalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!