Hallott már valaki a hőterápiás módszerről? Mennyire
igaz, hogy gyógyszer és hatóanyag mentes? Hogy működik
pontosan? Mennyire hat? Derék és hátfájás kezelésére
használnám.
Ebbe még nem is gondoltam bele! Végül is a melegebb éghajlaton élő emberek is ugyanúgy tehetnek egy rossz mozdulatot, és ugyanúgy meghúzhatják az izmaikat, de lehet, hogy mivel 40 fokkal süt rájuk a Nap, pár óra alatt már kutya bajuk sincsen... :D
Bár arra kíváncsi lennék, hogy Afrikában pl. hány hátfájós ember van... xD
2012. dec. 12. 00:50
12/29 anonim válasza:
Hát szegény afrikaiaknak (kivéve Fokvárost) azért nagyobb problémájuk is van, mint a hátfájás... Szerintem amúgy észre sem veszik szegények... Egyébként hogyha nyáron meghúzom vagy elalszom pl. a nyakam, akkor vajon elég csak kiülnöm a teraszra napozni egy fél órát, ha 40 fok van? :D
És télen mit csináljak? Mindenhol nagyon hideg van. :((( Tényleg jó ez a hőt sugárzó izé (nem jut eszembe a neve)?
2012. dec. 12. 00:53
13/29 anonim válasza:
Én csak ajánlani tudom, két hete vettem egy csomaggal, két darab volt benne, és csak egyiket használtam el (a pántot egyébként a vállamra), és azóta panaszmentes vagyok! :)
2012. dec. 12. 12:47
14/29 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogy hat, hogyha egyáltalán nincsen benne hatóanyag?? Ennyi erővel egy kád forró vízbe is beülhetnék...
2012. dec. 12. 13:10
15/29 anonim válasza:
Igen, de mégsem ülhetsz egész nap egy kád forró vízben! :D Vagy ha igen, akkor nagyon irigyellek. :) Ebben a hőtapaszban egyébként pont az a jó, hogy bármikor magadra teheted, nem esik le és nem látszik a ruha alatt, én pl. a munkahelyemre mentem be így a múltkor, hogy a polóm alatt volt egész nap, és az esti bulira jobban is lettem.
2012. dec. 12. 13:25
16/29 anonim válasza:
NA! Afrikában- meg sehol se- a nap nem célzottan az izmokba mélyrehatóan süt 8-10 órán keresztül, talán azért! :)
2012. dec. 12. 15:17
17/29 anonim válasza:
Lehet, hogy egy picit drága, de ha tényleg működik, akkor megéri! Az egészségen nem szabad spórolni!!!
2012. dec. 12. 23:38
18/29 A kérdező kommentje:
Hát az afrikaiaknak tényleg biztos van nagyobb bajuk... :/
Viszont én rászántam magam és vettem egy csomaggal, kipróbáltam, isteni volt!! ^_^
Az az igazság, hogy rengeteget javult a derékfájásom, de olyan jó érzés volt viselni, hogy még egy dobozzal biztosan veszek :) jó lesz tartalékba
2012. dec. 13. 08:43
19/29 anonim válasza:
Az a vicces, hogy én csak piénból próbáltam ki ezekre a hideg napokra (ugyanis kint kellett két napig dolgoznom a hidegben), és tényleg annyira kényelmes és jó érzés volt, hogy már csak ezért is megérte... :D
2012. dec. 14. 19:41
20/29 anonim válasza:
A Thermacare olyan 1-2 ezer forint körül van, és ahogy ők is hirdetik, egy-két használat már elég a fájdalom megszűntetéséhez, úgyhogy nem hinném, hogy hosszútávon kéne bármit is hordanod/használnod - ha csak nincs valami krónikus problémád, de ha a nevedben a "87" a születési évedre utal, akkor ez gyakorlatilag kizárható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!