Ez a gyógyszer hatóanyag ugyanúgy, vagy másképp hat?
A farmakológiát jól ismerőktől szeretnék választ! Egy koleszterin csökkentő gyógyszerben rosuvastatin-calcium,egy másik gyártóéban,más néven rosuvastatin-cink a hatóanyag.Ránézésben ugyanaz.
Tudom mi a cink és mi a calcium ,tudom,hogy vissza kéne menni a gyógyszertárba megkérdezni.De,ha lehet most szeretnék itt a székben válaszokat kapni hozzáértőktől!Unatkozó ,nyugdíjas ,helysírástudorok ,kötekedők ne fáradjanak a válasszal!
Köszönöm szépen a választ.
Valóságban is valamivel olcsóbban vettem a cink tartalmút mint eddig a calciumost.
Majdddnem biztos vótam,hogy előbbb utóbbb elökerül egy okostolyyásás aki nem a kérdésre válaszol ,mert ahho hüjje.
Nincs kihőő szóni,nincs melohejj vagy efogyot a lopnivalo kábel?
Ha észrevetted volna,már a megfelelő szakember válaszolt a kérdésemre.Semmi szükség az ilyen munkanélküli ,lógós ,kötekedő tahókra itt.Kértem is ezt az elején.
A helyesírási hibákat csak javítgasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!