Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak a fültágítóval?

Mit csináljak a fültágítóval?

Figyelt kérdés
Tegnap kivettem a fültágítóm, hogy kitakarítsam a fülemet.csavaros fém fültágító. És mikor visszacsavartam megszakadhatott a menet vagy ilyesmi, nem tudom mi lett fele de nem bírom kivenni a fülemből. Már minden vacakkal próbáltam de mivel fémből van kitépni sem lehet, és meg sem mozdul a hátulja, egyszerűen lehetetlen lecsavarni. Segítsen valaki, mit csináljak vele, esetleg ha volt már valakinek hasonló problémája, segíthetne mivel szedjem le.

2012. dec. 4. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

először is miért rakattad be mikor az egy hatalmas baromság!!! Másodszor menj el a dokihoz majd ő kiszedi. egy steril szike egy kis 2%os lidocain és kikapja onnan.

vagy a hagyományos megoldás. flexxel elvágni..

legközelebb nem rakatod vissza az bisztos ezek után meggondolod a hülyeséget kétszer is

2012. dec. 4. 18:14
 2/12 A kérdező kommentje:
igazság szerint tovább akarom tágítani.
2012. dec. 4. 18:18
 3/12 A kérdező kommentje:
még várok vele egy kicsit hátha sikerül kibuherálnom...amúgy köszi a választ.
2012. dec. 4. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
de mi a jó abban hogy egy bazi nagy lyuk van a füleden. az olyan gusztustalan szerintem. nekem még fülbevalóm sincs de nem is lesz
2012. dec. 4. 20:43
 5/12 anonim ***** válasza:

ne ide járjatok pattogni..>< ha nem tetszik ne kommentelj..

na szerintem valami testápolóval körülötte kend be vagy ilyesmi hátha segít. vagy várj pár napot esetleg menj el orvoshoz.

majd ird meg mi lett a vége!:))

2012. dec. 5. 17:46
 6/12 A kérdező kommentje:
nem akarok orvoshoz menni :((( nemtudom mit csináljak vele holnap jön egy barátnőm és fogókkal meg ilyen vackokkal szétszedjük valahogy.
2012. dec. 5. 19:49
 7/12 A kérdező kommentje:
amúgy nekem tetszik a tágító, de csak gondoljon már bele mindenki...a fülbevaló teljesen elfogadott, de ha a tested más táját kiszúrod és piercinget viselsz, esetleg kitágítod a füled azt már mindenki ellenzi...pedig tök ugyan az. Csak az hogy valakinek simán fülbevalója legyen az elterjedtebb, és má mindenkinek van. Fültágító meg nincs mindenkinek:D
2012. dec. 5. 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Ugyanezt magyaráztam én is mindig mindenkinek kérdező. :D

Amúgy mekkora a füled? Pici még? Tuti nem tudod akkorára tágítani, hogy ki tudd venni? :S

Amúgy ne orvoshoz menj, hanem valami tetováló szalonba, szerintem ott tudnának neked segíteni. De ha nem is, egy próbát megér.

2012. dec. 5. 20:04
 9/12 A kérdező kommentje:
fém fültágító, nagyon nagy pereme van és nemtudom hogy tudnám kitágítani még jobban , annyira hogy ki tudjam venni. Amúgy 10 mm-es
2012. dec. 5. 20:32
 10/12 A kérdező kommentje:

megbuheráltam és nagy nehézségek és kis fájdalmak árán sikerült kiszednem a fülemből.:D Úgyhogy végre tágíthatom tovább:)

Amúgy egy ecsetvéget, amivel korábban tágítottam, beledugtam a tágeszbe hogy megszoruljon és így már volt rajta fogás és le tudtam húzni a hátulját.:D Megoldottam valahogy. Csak mert az egyik válaszoló kérte hogy mondjam el hogy mi lett vele :D

2012. dec. 6. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!