Mit csináljak a fültágítóval?
először is miért rakattad be mikor az egy hatalmas baromság!!! Másodszor menj el a dokihoz majd ő kiszedi. egy steril szike egy kis 2%os lidocain és kikapja onnan.
vagy a hagyományos megoldás. flexxel elvágni..
legközelebb nem rakatod vissza az bisztos ezek után meggondolod a hülyeséget kétszer is
ne ide járjatok pattogni..>< ha nem tetszik ne kommentelj..
na szerintem valami testápolóval körülötte kend be vagy ilyesmi hátha segít. vagy várj pár napot esetleg menj el orvoshoz.
majd ird meg mi lett a vége!:))
Ugyanezt magyaráztam én is mindig mindenkinek kérdező. :D
Amúgy mekkora a füled? Pici még? Tuti nem tudod akkorára tágítani, hogy ki tudd venni? :S
Amúgy ne orvoshoz menj, hanem valami tetováló szalonba, szerintem ott tudnának neked segíteni. De ha nem is, egy próbát megér.
megbuheráltam és nagy nehézségek és kis fájdalmak árán sikerült kiszednem a fülemből.:D Úgyhogy végre tágíthatom tovább:)
Amúgy egy ecsetvéget, amivel korábban tágítottam, beledugtam a tágeszbe hogy megszoruljon és így már volt rajta fogás és le tudtam húzni a hátulját.:D Megoldottam valahogy. Csak mert az egyik válaszoló kérte hogy mondjam el hogy mi lett vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!