Ti hogyan szoktátok bevenni a gyógyszert ( amelyiket nem lehet szétrágni, vagy széttörni)?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsa kérdés, de én egyszerűen nem tudom lenyelni, még sok folyadékkal sem a gyógyszert. Nagyon kicsi, de hiába, rengeteget szenvedek. :(.
Nem tudtok valamilyen hatásos módszert, amivel le tudnám nyelni? Vagy nekem kell ráérezni?
13/l
2012. dec. 3. 15:53
11/14 anonim válasza:
Igen csakhogy nem szabad minden gyógyszernek gyorsan hatnia. Ha pl. beveszel egy retard tablettát szétrágva, túladagolási tüneteid lehetnek. Az antibiotikum meg azért nagy, hogy fokozatosan szívódjon fel, ne egyszerre, hogy állandó legyen a gyógyszer mennyisége a vérben.
12/14 anonim válasza:
Cataflamot le tudom nyelni, bár egyszer iszonyú gyomorgörcsöm lett tőle, jobb ha nem sokszor szeded. Ez a legkisebb gyógyszer, sok vízzel nyeld le és egyél utána valamit.
13/14 anonim válasza:
A cataflamot mondjuk széttörheted, de akkor úgy csináld, hogy 1-2 óra különbséggel vedd be, nehogy sok legyen egyszerre és hányingert vagy fejfájást kapj.
14/14 anonim válasza:
Most 3 féle gyógyszert szedek.Az állandóm mellé még másik 2 is kell betegség miatt.Én mindhármat egyszerre bekapom,és vízzel öblítem.Ezeknél jóval nagyobb falat kajákat is leszoktam nyelni.Nem okoz semmilyen problémát a gyógyszerek lenyelése,de sosem okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!