Fülbevaló lövés?
Figyelt kérdés
3 évnek ezelőtt kilövettem a fülemet akkor nemvolt semmi gond hanem mikor akartam kicsrélni karikára nembirtam belerakni és benőtt rá fél évre kilövettem megint és begennyesedett meg tiszta seb volt a fülem kivettem és megint benőtt.most szeretném kilövetni megint szerintetek befoggennyesedni mint multkor léci segitsetek!nagyon szeretnék fülbevalót.adjatok tanácsokat hogy mit tegyek mert nemszeretném ha valami bajom lenne tőle.szerintetek nemlessz belőle gond ha 3.alkalommal ugyanoda lövik ki?19 évas fiu2012. nov. 28. 16:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!