Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az aranyér ha kijön akkor...

Az aranyér ha kijön akkor csak egy csomót lehet érzékelni, agy esetleg többet is?

Figyelt kérdés
Ma hajnalban arra keltem hogy egy kicsit fáj a végbélnyílásom, és egy babnyi nagyságú csomót lehetett kitapintani.Megmutattam a dokinak,aki Aurobin kenőcsöt írt fel! Mikor kentem be vele azonban már két csomót észleltem.Normális ez hogy egy másik is előjön egyszerre?

2012. nov. 27. 12:10
 1/5 Adele Jonas ***** válasza:
Csak egy csomót. És persze vért.
2012. nov. 27. 13:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Aranyérre nekem nagyon működik a HemoClin gél. ha az Aurobin nem válik be, próbáld ki.
2012. nov. 27. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy nagyobb csomó szokott lenni, ami vérezni is tud. :/ Nagyon fájdalmas, nekem terhesség alatt jött ki. Rectanal aidet hazsnáltam, mert az gyógynövényes.
2012. nov. 28. 10:31
 4/5 A kérdező kommentje:
És általában menni idő múlva nem fáj, mert tegnap óta csak kenegettem, de semmi javulás,sőt szerintem nőtt is.
2012. nov. 28. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Hááát, nekem azonnal elmúlt a viszketés, pár napon belül elmúlt a rectanaltól.
2012. nov. 29. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!