Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magasság növekedés 19 évesen...

Magasság növekedés 19 évesen már esélytelen?

Figyelt kérdés

170cm, F

akár valami sport által, vagy nyújtó gyakorlatok (tudom ezeknek kicsi az esélye, de hátha)...

2012. nov. 26. 10:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nézd. Ha pufi vagy és alacsony, önbizalmad nincs, mellé talán még kirívóan sok pénzed sem, valóban nem leszel befutó a nőknél. Hát kezdj el dolgozni ezeken a problémákon! Ma. Nem holnap. Ma.

Fogyj le. Kezdj el mozogni és ne egyél annyi zsíros szart. Ez jót tesz az egészségednek és lelkiállapotodnak is.

Kezdd el fejleszteni az önbizalmad. Ne támaszkodj másokra, hanem a saját erődből érj el dolgokat. Találd meg, hogy miben vagy jó. Én pl. nagyon szeretek kertezni. Hatalmas örömet ad. Azt sose téveszd szem elől, hogy az önbizalom az önmagunk iránt érzett egészséges szeretetből fejlődik ki.

Kezdj el értelmes dolgot tanulni. Sajnos elég valószínű, hogy külföldre kell menned hosszabb-rövidebb ideig, hogy valódi pénzt keress, de itthoni viszonyok között ma már egy alacsonyabb egzisztencia sem rossz.

Harcolj, és ne picsogj!

A barátaid ha mind 185 fölöttiek, akkor az inkább kivételes, mint általános.

2012. nov. 27. 08:59
 12/15 A kérdező kommentje:
programozónak tanulok, de valahogy a közgazdaság jobban érdekel...
2012. nov. 27. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Mindegyik elég jó.

Programozóként filozófiailag foglalkozol és a gyakorlatban is csinálod a teremtést. Megéled az érzését, átérezheted a folyamatát.

Próbálj erre építeni, és alkoss magadnak egy jól működő személyiséget. Persze a pénz majd sokat fog segíteni nemsokára, de azért már most is el lehet kezdeni.

2012. nov. 30. 08:26
 14/15 anonim ***** válasza:
22 eves korig vagy van aki tovabb no de. Viszont nyujto gyakorlatok es onhipnozis ha hiszelbenne mukodni fog de ha megsem probalod b#szhatod olvass utana majd valaki k#rva okos ugyis beolt majd de ha hiszel nekem aza te tested azt csinalsz vele amit akarsz elhetsz egeszsegtelenul vagy egeszsegesen te dontod el fiatalabb korban kellet volna kezdeni a hipnozist de jobb kesobb mint soha tudod teis elmondod napi 20x es elalvas elott 1x ezt: folyamatosan növok es feljlodok allandoan novok es fejlodok csontjaim folyamatosan nonek es fejlodnek csonjaik allandoan nonek es fejlodnek szervezetem folyamatosan termeli a nagy mennyisegu novekedesi hormont szervezetem allandoan termelei a nagymennyisegu novekedesi hormont minden csontom folyamatosan novekszik es nyulik minden csontom allandoan novekszik es nyulik mindenpercben es masod percben novok rengetegetnovok mindennap mindennap rengetegetnovok. Es majd mielott aludnal kepzeld el magad annyinak amennyinek szertnel lenni es kepzeld el h mar elerted a celod es h boldog vagy h elerted es h kuzdott elerte es elerted kemeny munka aranvde sikerult es erezd az onbizalmat es az oromot..ne erdekeljen kimond mond te tevagy mas nem tud beleszolni a te fejlodesedbe
2013. aug. 16. 17:00
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. aug. 16. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!