Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magasság növekedés 19 évesen...

Magasság növekedés 19 évesen már esélytelen?

Figyelt kérdés

170cm, F

akár valami sport által, vagy nyújtó gyakorlatok (tudom ezeknek kicsi az esélye, de hátha)...

2012. nov. 26. 10:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, 22 éves korig lehet még nőni, de ne számíts nagy dolgokra 1-3 cm még belefér.
2012. nov. 26. 10:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy apámnál és anyukámnál is magasabb vagyok. :( Viszont a családban vannak 180+ magassággal rendelkezők is, bár ez szerintem annyira nem számít. Illetve 15 éves korom óta ekkora vagyok :( :( :(
2012. nov. 26. 11:06
 3/15 anonim ***** válasza:

Ha 15 éves korod óta ekkora vagy akkor már nem valószínű hogy nőni fogsz.

De ezzel nincs semmi gond, a 170 cm teljesen rendben van.

2012. nov. 26. 11:08
 4/15 A kérdező kommentje:
te hány centiméter magas vagy?
2012. nov. 26. 11:10
 5/15 anonim válasza:
Sokat már valószínűleg nem fogsz nőni, de ne foglalkozz vele. Ha valaki a magasságod miatt ítélne el akkor menjen a fenébe. Csak pozitívan.
2012. nov. 26. 15:03
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi, csak nehéz, nagyon kevés az önbizalmam és ez elég erősen hozzájárul :(
2012. nov. 26. 15:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Nos 170 az tényleg alacsonynak számít férfiként, és a nőkben alapvető igény, hogy valakihez hozzábújhassanak, felnézhessenek, mert egy alacsony fickó nem tudja őket meg a kölykeiket megvédeni. Sajnos ezzel szembe kell nézned.

170 viszont nem súlyos, legalább a szemébe tudsz nézni a nőknek. Én többnyire lehajolok.

2012. nov. 26. 17:25
 8/15 A kérdező kommentje:
:(
2012. nov. 26. 17:32
 9/15 A kérdező kommentje:

de annyira szar, hogy az endokrinológus (pajzsmirigy problémám van, ami már kezelve van) is azt mondja, hogy átlagos a magasságom, de mégis annyira fájó, hogy szinte minden barátom 185+ én meg... persze ismerek olyanokat is, akik fél fejjel alacsonyabbak nálam de akkor is..

illetve tényleg csajoknál is .. szinte rosszul érzem magam, ha mellém áll egy, aki magasabb nálam..

2012. nov. 26. 17:40
 10/15 A kérdező kommentje:
Illetve akik alacsonyabbak nálam, hiába, hogy hosszú időn keresztül jól elbeszélgetünk, elvagyunk egymással stb, a többségnek a magasságom szerintem alapból kizáró ok tartós kapcsolatra, na ehhez még hozzájön a súlyfelesleg is...szóval, igen szar a helyzetem :/
2012. nov. 26. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!