Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eddig nem tapasztalt térdfájás...

Eddig nem tapasztalt térdfájásom oka mi lehet?

Figyelt kérdés
Heti 3x futok több éve és még sosem tapasztaltam ilyet. Hétfőn futottam, azután nem fájt. Másnap alig bírtam kinyújtani-hajlítani a lábam. Csütörtökig csökkent a fájdalom és úgy éreztem le tudom futni a szokásos távot. Le is futottam, utána még talán jobb is volt. Aztán ma megint ugyan az mint a keddi nap. Lehet ez valami komolyabb? Vagy csak amiatt van, hogy nem pihentettem eleget?

2012. nov. 23. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is: SOHA ne fussál fájó térddel. Pihentesd, amíg teljesen elmúlik a fájdalom, és még egyszer annyi ideig.

Másodszor: tipikus oka lehet az ilyennek, ha túl régi a futócipőd, és megszűnt a csillapítása. 1000-1500 kilométerenként cserélni kell!

2012. nov. 24. 08:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Való igaz, semmilyen sérüléssel nem futunk, hanem orvoshoz megyünk. Tudod miért nem fáj futás közben a térded? Azért, mert olyankor "feltelődik" ízületi folyadékkal, ezt az ortopédus mondta nekem, olyankor biz' nem érezzük a fájdalmat. Én szedtem rá egy GCA2000 nevű kapszulát, sportorvos ajánlotta, Szegedről rendeltem, nagyon jó és bevált módszer, ha még pihenteted is, akkor továbbra is tudsz futni fájdalommentesen.

Jó futást!

Üdv.: Rea

2012. nov. 25. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!