Eddig nem tapasztalt térdfájásom oka mi lehet?
Figyelt kérdés
Heti 3x futok több éve és még sosem tapasztaltam ilyet. Hétfőn futottam, azután nem fájt. Másnap alig bírtam kinyújtani-hajlítani a lábam. Csütörtökig csökkent a fájdalom és úgy éreztem le tudom futni a szokásos távot. Le is futottam, utána még talán jobb is volt. Aztán ma megint ugyan az mint a keddi nap. Lehet ez valami komolyabb? Vagy csak amiatt van, hogy nem pihentettem eleget?2012. nov. 23. 16:52
1/2 anonim válasza:
Először is: SOHA ne fussál fájó térddel. Pihentesd, amíg teljesen elmúlik a fájdalom, és még egyszer annyi ideig.
Másodszor: tipikus oka lehet az ilyennek, ha túl régi a futócipőd, és megszűnt a csillapítása. 1000-1500 kilométerenként cserélni kell!
2/2 anonim válasza:
Való igaz, semmilyen sérüléssel nem futunk, hanem orvoshoz megyünk. Tudod miért nem fáj futás közben a térded? Azért, mert olyankor "feltelődik" ízületi folyadékkal, ezt az ortopédus mondta nekem, olyankor biz' nem érezzük a fájdalmat. Én szedtem rá egy GCA2000 nevű kapszulát, sportorvos ajánlotta, Szegedről rendeltem, nagyon jó és bevált módszer, ha még pihenteted is, akkor továbbra is tudsz futni fájdalommentesen.
Jó futást!
Üdv.: Rea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!