Milyen általatok tapasztalt tünetei vannak a lúdtalpnak? Sikerült egy gyógyítani? Ha igen, mivel?
Én gyerekkorom óta lúdtalpas vagyok és nem igazán foglalkoztam vele. Még általános iskolában voltak vizsgálatok, mindig ezt állapították meg. Sosem mondták el, milyen következményei vannak, mire számítsak. Ránézésre is látszik, hogy lúdtalpas vagyok, szinte teljesen lapos a lábam, csak nagyon enyhén van meg az a boltíves szerkezet.
Állómunkát kellene végeznem, de fáj nagyon a talpam, a derekam. Gyorsan elfáradok, néha még úgy érzem a légzésem sem olyan, mint amilyennek kellene lennie, nehézkessé válik időnként. Szoktam járni futni, kerékpározni, focizni, úszni, semmi problémám nincs olyankor. Állástól rövid idő után keletkeznek a problémák. Már gyerekkoromban is tapasztaltam ezt.
Tudom, az állómunka szokás kérdése is, nem vagyok hozzászokva, de így nem is érzem úgy, hogy menni fog. A fentebb említett tünetek valószínűsíthető, hogy megfelelő lúdtalp kezeléssel enyhíthetőek lennének? Egyáltalán csak ez okozhatja? Nektek mik a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!