Tapasztalt már valaki ilyen jellgü fájdalmat? (bővebben)
Hobbi szinten kosarazok és egy háromnegyed éve, mikor a ziccerdobást kezdtem el gyakorolni egy kis időre rá fájni kezdett a sípcsontom középső része. Nem vettem róla tudomást, viszont mostanra már szinte azonnal elkezd fájni, (nyáron el volt törbe a kezem nem erőltettem a sípcsontom) sokkal erősebb a fájdalom. Mit csinálk? Találkozott valaki már ilyennel?
15/F
Én a városi csapatban kosarazok, és nekem is ez volt a problámám/még minig az:(/ mind2 sípcsontomban erős fájbalamat érzek, futás, ugrás, stb. közben. megkérdezetm az atlétika edzőnket és azt mondta h lehet h izomgyulladásom van:// ha neked is ez van akkor, érdemes, gyulladáscsökkentővel kenegetni(zöld lóbarzsam),és sós vizes borogatást rárakni, ha elöl fáj az a jobbik eset az 1-2 max3 hónap alatt elmúlik, ha hátul akkor 3-4 max 5-6 hónap alatt:// ha nem javul, menj dokihoz..:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!