Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztalt már itt valaki...

Tapasztalt már itt valaki petefészek fájdalmat? Mitől volt az?

Figyelt kérdés
Spirált hordok már vagy egy éve. Mostanában menzi elött és közben elég gyakran érzem, hogy fájogat és elég kellemetlen. Dokinál voltam, aki azt mondta hogy petemozgástól fáj. Ennyire?
2010. márc. 22. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt spirálom de petefészek fájdalmaim annál inkább. Nálam peteérésekkor jelentkezett, az egyik oldalon különösen erősen, volt hogy olyan görcseim voltak hogy csak feküdtem egy helyben felhúzott lábakkal. Fájt ha leültem, ha felálltam, ha csak megmozdultam. Nekem se derítettek ki semmit hogy mitől volt, csak hogy a peteérés miatti érzékenység. Amióta fogamzásgátlót szedek és nincs peteérésem azóta nem jelentkezik a fájdalom.
2010. márc. 22. 18:53
 2/2 anonim válasza:
Igen ha spirálod van akkor elég gyakori lehet a petefészek fájdalom!Mindenképpen beszéld meg orvosoddal!
2010. márc. 22. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!