Miért van az, hogy "senki" nem szokott mostanában wc használat után kezet mosni?
Általános iskolába járok, és mindig elszörnyedve látom, hogy senki, de tényleg, senki nem szokott kezet mosni. Elsősöktől a nyolcadikosokig senki. Bár, nagyon ritkán látok olyat, hogy bevizezik a kezüket, "kézmosás" néven, és kisétálnak.
Nem értem, hogy ők miért nem fogják fel, hogy ez milyen undorító? Ennyire nem érdekli őket a higiénia?
13/l
És neked nem mindegy hogy ki mossa meg a kezét?! Az ő problémájuk, nem kell beleszólnod!
Suliban én se mosok kezet, de otthon MINDIG megmosom.
Milyen finnyás egy lány vagy amúgy... Inkább tanulj!
Huh.Majdnem káromkodtam egyet, pe.dig soha nem szoktam.
Kedves utoló válaszoló. Igenis érdekel, és foglalkozok azzal, hogy a körülöttem élők szoktak-e kezét mosni. Mert szerintem hozzátartozik az alapvető higiéniához.
És, hogy inkább tanulják?! Hát te honnan a francból gondolod, hogy nem szoktam tanulni? És már nem is tehetek fel egy kérdést a gyakorin, mert elküldenek tanulni?!
ó,te jó ég..őszintén örülök,hogy nem csak én vagyok ilyen ketyós...végre valaki megért :)
Én 10 évvel idősebb vagyok és számítógépekkel foglalkozom,mellette pedig tanulok...elég kevesen vagyunk nők a suliban is,viszont mindig hányingerem van,akárhányszor meg kell fognom egy olyan egeret,amit más is megfogott,látva,hogy kik járnak oda,milyen higiéniai szinttel..
bárhova utazom,bármihez hozzáérek,mindig kezet kell mosnom,mikor odaérek a célponthoz..mikor pl hazaérek,mindig az az első,hogy kezetmosok,mert belehalok az undorba,amit más emberek által összefogdosott tárgyak okoznak(közlekedési eszközök,egér,billentyűzet,mocskos asztal,pénz,kilincsek,VÍZCSAP!!)
Elég komoly probléma pl kijutni egy mosdóból frissen mosott,megszáradt,fertőtlenített kézzel anélkül,hogy bármelyik kilincset is meg kéne fognod,amit a kifelé menő koszos kezű emberek is megfognak..
Nem vagyok tisztaságmániás és nincs kézmosási kényszerem sem, valamint soha nem éltem burokban,kicsi koromban az évi koszt mindig megettem :D nagymamám az egészségügyben dolgozott,ő szörnyülködött mindig,mikor az udvaron játszottam :) viszont mióta tömegközlekedem,azóta hányingerem van az emberektől és a kezüktől,amibe beletüsszögnek,krákognak,kapcsolatba kerül a testnedveikkel,a nemi szervükkel, és egymáséval is..MINDEZT KÉZMOSÁS NÉLKÜL...undorító
köszönöm,hogy ezt megoszthattam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!