Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hamarosan vérételre kell...

Hamarosan vérételre kell mennem, de valahogy halálosan rettegek tőle. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kisiskolás, 24 éves srác vagyok. Volt idő, hogy egy évben 13-szor is lecsapoltak különböző kórházi kezelések miatt. Nem volt szinte sose gond, csak ha a nővérnek volt rossz napja, és valamiért idegesebb volt. Nem hagyott bennem különösebb nyomot. Utoljára azt hiszem 3 vagy 4 éve volt vérvételem. Most valahogy, ha egy kicsit is megvágom magam véletlenül, rosszul leszek. Eddig nem volt ilyen soha. Rettegek valamiért a mindennapi véletlenek baleseteitől is, BKV-n, utcán történő balesetek, támadás, késelés, ezeknek a gondolata is megőrjít már egy ideje, pedig nem akarok gondolni rá. Most meg ez a kis apróság terít le, hamarosan vérvételre kell mennem, és a gondolatától is az ájulás határán vagyok, pedig tudom, hogy nem fáj. Nem tudom mit csináljak. Tudnátok egy kis bátorságot önteni belém? Elég szerencsétlen vagyok az utóbbi években, minden kikészít és még ez az apróság is, de úgy érzem, hogy megőrülök, és el sem merek menni :-(

2012. nov. 20. 05:40
 1/4 anonim ***** válasza:
pszichológus
2012. nov. 20. 05:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Éééés, azon kívül? Valami házilag?
2012. nov. 20. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
mondd, hogy inkább szeretnél lefeküdi mert ájulós vagy...ha van ágy akkor lefekszel arra és úgy veszik le a vért
2012. nov. 21. 13:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Valahogy túl leszek rajta ...
2012. nov. 23. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!