Orvos felhúzatathat melltartót egy betegen?
persze, ha a vizsgálathoz szükséges, simán
nem csak háziorvos, traumatológus, sebész is, sőt, ekg-t is melltartó nélkül végeznek, meg persz röntgent is
egyébként sztetoszkóp és a légzéshangokat hallgatja, de ha nem fér oda, mert mondjuk sportmelltartó van rajtad, akkor meg kell kérjen, hogy szabadulj meg tőle
Ha a tüdőd sípolására kíváncsi,és nem a melltartó anyagának a neszeire,akkor igen,hiszen orvos,és vizsgál.
Azért ennyire prüdek ne legyünk már!!!
Okés, köszi: D
Én szégyenlős vagyok, és így kicsit rosszul jött le: D De akkor normális,köszi:)
most kell orvost váltanom, mert betöltöttem a 19-et és felnőtt dokihoz kerülök, de a gyerekdoki már megszokásból alányúlt, nem kellett levennem. csecsmőkorom óta ismert, majdnem olyan, mint ha anyám lenne, előtte se szégyellem magam.
de az új milyen lesz, nem tudom, inkább kezelem saját magam... XD
: D Jajj utolsó: D Tetszett.
Köszi:) tényleg megnyugodtam, főleg, hogy sportmelltartó-->cicitopp szivaccsal, mindenki ahogy hívja olyan volt rajtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!