Naponta hányszor szoktatok szellenteni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 16:57
2/10 anonim válasza:
szintén sokszor, és én sem számolom.
3/10 anonim válasza:
Vannak napok, hogy szinte nem is. Máskor meg sokat:)
22 lány
4/10 anonim válasza:
Nagyon ritkán. Egészségesen táplálkozok, kevés húst és nehéz ételt eszek, jó az emésztésem. Ha néha napján elő is fordul szellentés, az sem büdös, és a székletem sem büdös.
5/10 anonim válasza:
Nem büdös a székleted?! Az lehetetlen
6/10 anonim válasza:
Nagyon szeretem a gyümölcsöt, és ilyenkor nyáron rengeteget eszem. Hát, ez bizony felpuffaszt és a többit tudjátok...
7/10 anonim válasza:
akár gázfűtésre is átálhatnék. szerintem a viztől lehet pukizni. mert szinte mindenben van víz, és majdnem állandóan fingok. főleg a 2 és 3 napos bablevestől. akkor agresziv hadviselésbe fogok.
8/10 anonim válasza:
Nem lehetetlen,h nem büdös a széklet.Én is úgynevezett nehéz ételeket eszem,főleg egytálételeket,és mégsem érzem a pici wc-nkben,hogy üritettem.
Ami a szellentést illeti,nagyon ritka,és még annál ritkább a szaga.Hidd el,így anonim simán bevallanám ha nem így lenne!!!!
9/10 anonim válasza:
17.20-as vagyok.
A zöldségféléktől,gyümölcsöktől lehet igazán "rohasztani". Mivel ezekből nemigazán fogyasztok,így gondolom ez az oka,hogy szinte "szagmentes",és szellőcskék nélküli életet élek..
10/10 anonim válasza:
Én elég sokszor, főleg most, hogy elég sokat ettem. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!